Època de Panellets

Panellets tradicionals a Catalunya

Postres molt tradicionals en aquest època de tardor, finals d´octubre per la festa de “Tots Sants”.  Diferents varietats de panellets, com el de cafè,  llimona, coco, chocolata, o pinyons, que són els més clàssics i apreciats, massa de massapà recoberts amb una capa de clara d´ou i pinyons per anar després al forn…

Us ensenyem unes imatges del procés de l´elaboració artesanal que realitzem en el nostre obrador.

Obrador Sauleda  elaboració artesanal amb productes de qualitat


elaboració panellets

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s