Temps de Bunyols

Bunyols de Sauleda Pastissers

Per aquestes dates no només hi han les tradicionals mones de Pasqua, o la mona més tradicional les “Cristines”, tortell de rams, pa dolç…  no ens oblidem  un dels dolços més populars i més típics en aquesta época de l´any, per Quaresma i “Setmana Santa”, són els “Bunyols” de Sauleda Pastissers.

Bunyols de quaresma, o de vent amb una base més flonja , dolços fets a partir d´una base de farina, bunyols que elaborem de forma artesana i amb materies primeres de primera qualitat


Bunyols

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s