Esdeveniment al Museu Marítim de Barcelona.

Hem tingut la sort de treballar amb una de les millors agències de comunicació per una  empresa multinacional en l’àmbit farmacèutic.

Barcelona és plena d’espais emblemàtics impressionants, ben diferents, per acollir actes d’aquesta envergadura i el Museu Marítim és un d’ells.

Amb més de 80 anys d’història catalogat com a Monument Històric-Artístic, té la missió de conservar, estudiar i difondre el patrimoni marítim del país, un dels més rics de la Mediterrània. Es troba ubicat a l’edifici de les Drassanes Reials, en la façana marítima de la ciutat i al peu de la muntanya de Montjuïc. Les Drassanes, en el seu origen, es dedicava a la  construcció de vaixells.

DSC_0824DSC_0821DSC_0818

En aquesta ocasió, els convidats van gaudir d’un aperitiu abans del sopar a la Sala gran. Els assistents van descobrir un edifici emblemàtic de la ciutat en una festa on no van faltar les copes, la bona música fins al tard i un excel·lent ambient.

La combinació de colors en la il·luminació de les columnes, projectada cap a les voltes, creaven un ambient acollidor i recollit. Un lloc especial on sempre ens agrada treballar.

DSC_0811DSC_0806DSC_0829DSC_0831

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s