Sopar de Nadal a Espacio Mood

Fa uns dies vam organitzar un sopar de Nadal per a una important empresa de telecomunicacions. Els convidats havien de viure una gran experiència per a tots els sentits, en un ambient distès i relaxat.  Espacio Mood Aribau va ser una gran elecció. 

D’un disseny funcional però acollidor, el Mood és molt més que un espai. Amb una atmosfera ideal per als esdeveniments d’empresa, la seva morfologia inspira a gaudir d’un bon sopar. En aquesta ocasió els convidats varen gaudir d’un complert i deliciós menú festiu. L’aperitiu va ser a preu dret, amb freds i calents a base de delícies del mar i de la terra, continuant amb un melós de vedella asseguts a taula i brindant amb un fantàstic pinot noir. El sopar va cloure amb les nostres icòniques postres de Nadal dels Tres Reis.

Tots els espais importants solen tenir elements icònics que fan de l’esdeveniment viscut un record més emotiu, l’espai Mood té en els seu joc de volums i llum la seva identitat, però volem destacar el jardí vertical que constitueix un fons magnífic. De fet, la morfologia de les seves àrees ens va permetre un muntatge a mida del client, combinant la comoditat de sopar asseguts a taula, amb la llibertat de moviment entre els elements arquitectònics interns, que crea una màgia ideal per a un sopar d’empresa.

Situat a l’emblemàtic Edifici David, Espacio Mood ofereix una diàfana comoditat, amb sostres alts i terrassa. Les saletes integrades, connectades de manera natural, o la fantàstica escala-graderia, són exemples de la singularitat d’aquest espai que ens va permetre crear un ambient ampli i acollidor.

Un embolcall clar, sense remor visual, per a Sauleda Pastisseria i Càtering és una tela de pintor a punt per a cobrar vida, sobretot si comptem amb els amics d’Abanik events que saben com transformar un entorn en una experiència. Si has d’organitzar un sopar corporatiu, ens encantarà ajudar-te per a que sigui un èxit i l’Espai Mood pot ser l’ embolcall prefecte del teu esdeveniment. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s