50è aniversari al Castell de Sant Gregori

Aquest cap de setmana vam tenir una festa d’un 50è aniversari al Castell de Sant Gregori. Quina finca tan espectacular! El lloc és idíl·lic; després de més de deu anys de reconstrucció i rehabilitació, el castell ha obert les portes i ha quedat preciós. Té molt d’encant i a més a més ofereix moltes possibilitats…

La finca té més de 10.000m2, un castell, un pati d’armes, set sales al voltant, una sala principal i dues zones d’aparcament, ideal per a acollir esdeveniments de prestigi.

La festa era sorpresa i va quedar molt bé. Anava a càrrec de l’agència Creative&Love, amb qui ens resulta molt fàcil treballar perquè són molt organitzats i sobretot per la cura que tenen amb els detalls.

Els convidats van tenir una benvinguda al Pati d’Armes amb cava, el nostre Gin Fizz ben refrescant i suau i crema de carbassa. L’aperitiu va ser al primer pis, on es van servir plats tan suggerents com el petit ravioli de gama i carxofa o l’escopinya fresca amb llit de carbassó i oli de cítrics i gingebre.  

El sopar es va servir com a bufet amb un variat de cassoles: d’embotits, de formatges o petites broquetes. I per a cloure, la nostra mini pastisseria  per acompanyar un gran número 50 de xocolata. S’hi estava molt bé i els convidats van gaudir de la festa amb un ressopó de xocolata desfeta.

Gràcies per permetre’ns formar part d’aquest moment tan bonic! Cinquanta anys no es fan cada dia i aquesta va ser una celebració per recordar, plena de #momentsinoblidables. 

 

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s