Wedding Planners a Mas Pujol

El dia 17 de Gener a les 12.00 es va portar a terme una trobada de Wedding Planners a la Masia de Mas Pujol. Un esdeveniment amb una fantàstica col·laboració de diferents empreses com: Abanik Rent Events, Phlox Events, Bámbola Events, Albasound, AbrilBodas, Wood Moments, Carpier Ahumados  i especialistes en disseny i decoració com Laia Brunet.

Un escenari de detalls de Wood Moments, espetacular convinació de flors úniques de Phlox Events, colors i somriures vestien els jardins de Mas Pujol. Un cop anaven arribant els diferents assistents els vàrem rebre amb una Benvinguda “Tea Love Time”. Un té, un café i una galeta en forma de cor personalitzada per cada wedding planner, van ser els protagonistes de la trobada.

Seguidament l’Equip Sauleda ja estava a punt  per començar el Taller de Bombons Sauleda. A partir de la base d’una Xocolata Valrhona Inspiration i una representació en directe dels professionals de Sauleda Pastisseria, van sorprendre a totesles wedding planners que gaudien atentament a la vora de la taula. Després, cada una d’elles va realitzar els seus propis cors de xocolata per endur-se’ls com a obsequi. Gràcies a tot el treball i implicació de les weddings al taller vem viure un moment espectacular.

Arriba l’hora de l’aperitiu. Música de fons d’Albasound, un repertori de gastronomia de Sauleda Càtering juntament amb l’espectacular bufet de: fumats Carpier Ahumados, d’arròs cremós amb escamarlans i garoines i, un Show Cooking de mini broquetes.

Bámbola Events ens va presentar dos tipus de còctels amb un envàs molt original i personalitzat.

A l’hora de dinar ens esperarba una gran taula imperial de llums, colors nudes, detalls que marquen la diferència i exactitud de cada element per a tots els assistents de la trobada de Wedding Planners . Gràcies a les fotografies d’AbrilBodes podem transmetre tota la fantasia que desprenia la taula realitzada per Abanik Rent Events. Les imatges parlen per si soles!

Per acabar, Sauleda Pastisseria va presentar un pastís de casament amb tota la mini pastisseria Sauleda juntament amb la nova presentació de pastisseria per el poper Sant Valentí.

Un dia que recordarem i agraïm a tots els col·laboradors i assistents de l’esdeveniment! A continuació adjuntem el video de la trobada realitzat per AbrilBodas! Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s