Family Day a Mas Cabanyes

el

El passat 24 de Febrer vàrem tenir el plaer de col·laborar al Family Day a Mas Cabanyes. Per Sauleda Càtering és important que els treballadors puguin combinar la seva vida professional sempre tenint en compte a la família. Moltes empreses se sumen a organitzar aquest esdeveniment per poder fusionar la feina i la família. L’Objectiu del Family Day és crear un ambient laboral agradable tenint l’equip feliç


Els motius d’organitzar un Family Day per Empresa són els següents:

  • Una millora en la comunicació entre tota l’organització de l’empresa
  • Coneixement de la família de l’entorn laboral del treballador
  • Humanització de l’empresa

La idea del Family Day és desfer les barreres de l’empresa deixant de costat el càrrec que presenta cada treballador. Una iniciativa per oferir una experiència de marca entre l’entorn laboral, el personal i la família. Creant així una experiència positiva perquè el treballador senti compromís i motivació.

A Sauleda Càtering som conscients de la importància del treballador, si cuidem els treballadors, ells cuidaran dels nostres clients.

Les mini hamburgueses de pollastre, una varietat de formatges, les croquetes de diversos sabors i el pollastre cruixent de Sauleda Càtering omplien les mans dels assistents de tot l’esdeveniment


Gotets de Vichyssoise, crema de carabassa i els tres arrossos, una combinació que no deixa indiferent a ningú! Per acabar, al postre no podia faltar la mini Pastisseria Sauleda. Un espectacular sortit de pastisseria juntament amb les maduixes sempre de proximitat.

Mini Pastisseria Sauleda

Un plaer haver compartir un Family Day a Mas Cabanyes.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s